SLIK SKAL DU SE UT PÅ HÅRET I 2018

Heisann!

Jeg viser hvilke hårtrender som regjerer i år. 

Tilbehør i sentrum
I år er det inn å ha tilbehør i frisyren du lager. Svettebånd, hår bøyler og spenner i alle fasonger. 
Når du bruker dette i frisyren er det viktig at håret skal legges stramt og rett. 

Strikken
Håret skal være tilfeldig når du bruker hale strikken. Gjerne ha lette bølger og en slakk hale strikk som er laget av tøy. 

 

Boben
Den myke og lette boben er aktuell i år også. Her skal det og være tilfeldig tekstur i håret. Var du en av dem som klippet bob i fjord, prøv gjerne enda kortere!

Stram midtskille
Midtskillen har lenge vært i fokus. Det eneste som skiller den i år er at håret skal sitte stramt bak øret. Lag skillen med en kam og fest noen spenner i luggen foran slik at håret legger seg helt jevnt og glatt ned. Du kan også blåse kald luft på luggen, for å få det til å legge seg helt stramt. Avslutt gjerne med en paste eller voks som får håret til å legge seg enda strammere.

Beckham hale
I år er den tilfeldige halen til Victoira Beckham inn. Looken er sporty, tilfeldig og superchic. Litt som når du setter opp håret når du skal vaske det, slik kan det henge hele dagen.

Tilfeldig lugg
En av de største trendene i år som i fjor er den tilfeldige luggen, bare at den nå skal være tynnere, mer diskré og deles på midten – som om du er i ferd med å gro den ut, mens lengden kan du bestemme helt selv. Denne formen for pannelugg krever heller ikke mye styling som den kortere varianten.

Takk til min flotteste modell Maria Angelika Lengauer. 
Fargen hennes er fikset av meg, spør gjerne i kommentarfeltet om info. 

7 kommentarer

Siste innlegg