AUDITION I OSLO

For en dag! Jeg er helt målløs etter gårsdagens besøk til Oslo. Det var en utrolig lærerik og minnerik dag.
Tenkte jeg skulle ta dere med litt tilbake fra dagen i går.

Stavanger – Oslo 06:30.
Flyet til Oslo gikk kjempe tidlig. Audition startet klokken 10:00. Jeg liker å ha god tid på meg til å finne frem og orientere meg.
Jeg var så heldig å fikk med mine to bestevenninner på reisefoten. Hun ene var modellen min og hun andre var lærlingen våres på Nikita Hair som ønsker å bli med for å få en opplevelse og lære mye.
Da vi var fremme på Gardemoen var det bare å hente bagasje og rett inn til Oslo S. Da vi kom frem hadde vi god tid. Vi fant frem lokalet som jeg skulle være i og satt fra oss tingene. Vi tok turen opp til slottet for å nyte sola og kunne få slappe av til den store oppgaven begynte.


Noe som var utrolig merkelig var at alle turistene ville komme bort å ta bilde med oss. De pekte og sprang for å sette seg sammen me oss. De var utrolig mange. Haha, sykt morsomt.

Raise Studio & Academy
Da var vi endelig på plass. Jeg tok en plass og begynte å gjøre meg klar. Pakket ut og satt modellen min ned.
Oppgaven jeg fikk var å skape en festival look inspirert av sommer trendene 2019 på tre timer. Hvor jeg skulle klippe, farge, sminke, style og kle. Legg merke til 3 timer. På en slik behandling jeg gjorde var det kjempe knapp tid!

Jeg startet med å klippe, deretter farge, sminke og style.

Jeg var så sykt stresset. Jeg hadde vært godt forberedt og brukt mange timer i forkant på forberedelser, så jeg var ganske klar. Stresset ble på en positiv måte med at jeg fikk fullført alt etter planen.
Etter 3 timer var det å ta bilder av utført arbeid. Se så fine det ble!!Siste oppgaven var å fremføre hele arbeidet og prosessen.
Når klokken var 16:00 var jeg ferdig med oppgaven og kunne senke skuldrene.
For en dag! Jeg har ikke ord til å beskrive hvor utrolig gla og heldig jeg var som fikk delta.

Fridays sto på menyen og jeg var klar for å reise hjem.
Etter 20 timer på reisefot var jeg ganske så slips når jeg kom hjem.

Hva var egentlig dette du deltok på?
Jeg deltok på en audition for å kunne få være med i Nikita Hair sitt creative team. Dette teamet representerer Nikita Hair og lager trendene for hver sesong og bidrar med utrolig mye når det kommer til hår, mote og sminke kort forklart.

Håper dette var en kjekk dag for dere å lese!
Skal skrive innlegg hvor jeg forklarer prosessen og viser dere før bilder.

Ha en fin dag allesammen!