FERIEN ØDELA NESTEN HÅRET MITT

Når jeg reiste på ferie i begynnelsen av Juli var jeg sykt i farten. Rett etter jobb skulle jeg reise vekk i 3 uker. Jeg er sykt dårlig på å planlegge. Det endte opp med at jeg pakket tingene mine før jobb samme dagen. 

Det viktigste som jeg seriøst trengte, klarte jeg å glemme! Etter 2 vask med annen sjampo var håret mitt helt krise. Det var tørt og kjentes ut som høy. Når jeg skulle greie i gjennom det når det var bløtt knakk det mange plasser. Til vanlig kan jeg rive i håret når det er bløtt uten at det ryker. 

Jeg fikk virkelig kjenne på hvor mye gode produkter til håret har å si. Når jeg er hjemme bruker jeg rundt 7 produkter til håret mitt. Sier sitt. Heldig vis fikk jeg funnet en Nikita salong.

Jeg kjøpte disse fantastiske produktene. De reddet ferien min!

Shampo (Selges hos Nikita Hair)
Denne sjampoen gjenoppbygger bleket hår. Den har en utrolig funksjon på å styrke slitt hår. Den lukter kjempegodt og gir fuktighet.

Kur (Selges hos Nikita Hair)
Denne kuren er seriøst en av mine favoritter. Denne gir sykt godt med fuktighet til håret. Klarer meg ikke uten!

Balsam (Selges hos Nikita Hair)
Balsamen tilfører fukt som er lett og myk uten å tynge. 

 


 

  

DERE BESTEMMER, JEG BLOGGER

Jeg har i det siste fått mange ulike ønsker i fra lesere om hva de skulle likt å sett mer på bloggen. Det er kjempe gøy å se at dere ønsker å se mer om meg og min hverdag. Hva ønsker dere at jeg skal blogge om denne uken? Kom gjerne med tips og innspill. Det trenger ikke bare være for denne uken, men fremover. 
 

Gleder meg til å høre hva dere vil se mer av. Ha en fin dag alle sammen! 

UKEN SOM GIKK

Hei!

Ukens humør

Denne uken har vært en berg og dal bane. Følelser over alt. Uten om det har jeg virkelig kost meg i Spania. Jeg elsker virkelig denne plassen. Folkene her nede i Spania er så vennlige. Varmen, strendene og drinkene er et liv mange kan bli vandt til. 

Ukens sang

Denne uken har jeg spillt av  -Stars Are Blind- mest. Den er så gøy å høre på. Kommer i godt humør å mimrer tilbake til barndommen. Uten om den sangen har jeg virkelig elsket -Eastside- . Den er så chill. 


Ukens bilde

Måtte bli dette. Oppsummerer en god uke med mye latter.

Ukens innkjøp

Denne uken har jeg fått shoppet litt av hvert. Sminke som dere så i tidligere innlegg og noen av klærne jeg har på her. 

Topp: Gina 
Bukse: Zara

Buksedress: New Yorker
Sko: Spania??
Jakke: Bershka

Bukse: Zara
Topp: H&M

Ukens høydepunkt

NIKKI BEACH! Bare se på dette stedet da! Stemningen er helt utrolig. Stor koste meg her. Denne plassen er nesten et must å besøke når du skal ned til Spania. Utrolig god mat, drikke og hygge. Det er som et stort pool party, men på et mer classy nivå.

Ukens nedtur

Savner vennene mine så utrolig mye. Gjør vondt. Jeg har et veldig sterkt bånd til mine bestevenner. Vi er som en familie. Hvem savner vel ikke familien etter noen uker? 

Ukens outfit

 


Topp : Zara
Skjørt : LMC

Ukens gossip

Jeg klarte å komme meg høyt opp på topplisten! Så utrolig gøy. Tusentakk til alle lesere, dere er så bra!


 

10 TING DU GARANTERT IKKE VISSTE OM HÅRET DITT

Du tror kanskje du vet alt som du trenger å vite allerede om håret ditt. Da må du tenke en gang til. Les punktene nedenfor og få enda mer kunnskap!

❀ Håret består hovedsakelig av keratin. 

❀ Når det er bløtt, kan et sterkt hårstrå strekke ytterligere 30% av sin opprinnelige lengde.

❀ Håret vokser raskere når det er varmt vær, fordi varme stimulerer sirkulasjon og får opp veksten i håret.

❀ Et enkelt hårstrå har omtrent levetid på 5-7 år

❀ Hver gang et hårstrå faller ut, begynner ett nytt å vokse med en gang. 

❀ Alle mister 25 til ca 200 hårstrå hver dag. Det er normalt. Håret ditt fornyes hele tiden.

❀ Klipping av håret påvirker ikke hvor fort det vil vokse. Alt handler om pleie.

❀ Alt håret vi er dødt. Det eneste som lever er det som er nede i hodebunnen. Derfor viktig å tenke på hva man putter i kroppen sin. 

❀ Et friskt hår er kjempe sterkt! Hvert hår streng kan støtte 100g, og folk har i gjennomsnitt 100.000 til 150.000 hår strenger i hodebunnen, kan hele hodet støtte tilsvarende to elefanter.

Du kan påføre parfyme på håret ditt. Lukten holder kjempelenge. 


VIKTIG! ALDRI BRUK TØRRSHAMPO FØR DU SKAL TIL FRISØREN

For oss frisører hører vi hele tiden om nye teknikker, ideer, men også om hva som absolutt ikke bør gjøres med hår basert på erfaringer. 
På kundene mine noterer jeg alltid va jeg har gjort. Jeg har som regel gjort samme behandlingen gjentatte ganger. Noen kan oppleve plutselig at etter samme behandlingen som de alltid har gjort at plutselig knekker håret? Eller plutselig blir håret kjempe slitt. Hva kan ha gått galt?

Vi frisører deler hendelser med hverandre og skaper oss mange ulike erfaringer gjennom det. Ofte det vi snakker om er bleking. Bleking er en kjemisk prosess. Kjemi er ikke alltid like lett, og ting kan skje uansett hvor dyktig en frisør er. Det kan være produksjonsfeil fra leverandører eller produkter personer bruker før en skal utføre en behandling. 

I det siste har det vært mange som har delt og snakka om akkurat dettee jeg skal fortelle nå. Det er nok ikke uten grunn. Til slutt etter mange diskusjoner bland frisører fant man en felles feil på nesten alle tilfellene! Kundene har brukt tørrsjampo fra matbutikken eller butikker som vita. Det som gjør dette til et stort og farlig problem er at i disse produktene finner vi et mineral. Mineralet får frem en kjemisk reaksjon ved kontakt med bleking, og håret knekker uansett kvalitet. 

Er du en av dem som bruker Batiste eller Define, IKKE ha den i håret når du kommer til frisøren om du skal bleke det! Er ikke verdt risikoen. Gjerne informer frisøren din viss du bruker tørrshampo, lightening shampo eller blondespray. Absolutt informer! 

Husk at i alle produkter som du får kjøpt i butikker som ikke er en frisørsalong så inneholder det mye mer silikon i produktene, som legger seg utenpå håret ditt nesten som lim. Så selv om håret ditt kjennes godt ut så kan det være rester av produkter igjen i håret!
Så plis! Virkelig les dette grundig! Det vil spare deg et sunt hår og masse tårer. Vi har 4 års utdannelse på dette. Vi vet hva vi snakker om. 

Jeg oppfordrer for sikkerhetens skyld å aldri bruke Blonde spray eller lightening shampo noen gang. Du kan i nesten alle tilfeller aldri bleke/farge håret ditt igjen uten at det knekker å blir kjempe slitt. Jeg vet at å bli blonde fort er noe de fleste ønsker, men vær så snill å hør på fagfolk. 

GALSKAP, ELLER IKKE?

Bikini problem. Ja, du leste riktig. Jeg har alt for mange bikinier her i Spania (mer hjemme).
Det er jo så fint med bikinier. Blir aldri lei! Grunnen for at jeg kjøper en etter en er fordi de er så utrolig fine! For hvert år kommer det nye modeller. Det er jo utrolig fristende å henge med der. Tenkte jeg skulle vise dere litt av bikiniene mine. 

Om jeg bruker alle? JA.

Hva syns dere om bikiniene mine? 


 

JEG GÅR TIL EN ANNEN FRISØR

Hei!

Midt i ferie oppholdet mitt fikk jeg helt hetta av hårfargen min. Lang ettervekst og varme toner i håret ble jeg så lei. Jeg er vandt til å ha en kald farge på håret mitt som dere sikkert har lagt merke til. Så heldig som jeg er ringte jeg Nikita Hair i Tønsberg. Time ble bestilt å jeg fikk fikset håret mitt hos Therese. Hun er utrolig dyktig! Skal dere til Tønsberg anbefaler jeg virkelig å dra dit. 

Det å jobbe i en kjede som har salonger rundt i hele Norge er så fantastisk. Alle er som en stor familie og tar vare på hverandre. Jobbe i en kjede med så flotte mennesker som fikser sine medarbeidere over hele landet. Så utrolig takknemlig for at noen orket å bruke 3 timer på å fikse håret mitt i travle tider. 
 

Se så utrolig fint resultatet ble! Se på lengen min da! Endelig begynner jeg å få langt hår. 

Før bilde glemte jeg helt av å ta, men jeg tok et bilde av etterveksten min noen dager før. 

 

SMINKE GAL SHOPPER!

Hei!

Jeg har fått shoppet mye sminke her i Spania. Jeg har nemlig vært innom Sephora og Kiko! Altså. De har seriøst alle merkene jeg bruker og har lyst å bruke. Klarer virkelig ikke holde tunga bent i munnen når jeg dropper innom her. Se på dette da!

Jeg fikk shoppet med meg sminke som jeg trengte å fornye, men også mye nytt. Kjempe gøy. Shopping setter virkelig plaster på såret når ting er trist å leit. Tihi. Så fornøyd med innkjøpet. 


Baking powder (Kiko)
Highlighter (Kiko)
Powder brush (Kiko)
Eyeliner (Kiko)
Spong (Kiko)

Highlighter brush (Kiko)
Eyeliner brush (Kiko)
Foundation (Fenty beauty)
Green concealer (Urban decay)
Eyeshadow (Kiko)
Eyeliner (Mac)
Lip kit (Huda beauty)
Gloss (Urban decay)
Nail polish ( Kiko)
Eyeshadow (Kiko)

Jeg gleder meg så til å få prøve sminken. Viss dere ønsker kan jeg gjerne lage et innlegg hvor jeg sier min mening og hvor bra/dårlig produktene er?

Legg igjen en kommentar
 


 

HVA JEG HAR GJORT I FERIEN MIN SÅ LANGT

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen til denne sommerferien er over for nok en gang. Jeg har hatt en god sommer til nå hvor jeg har fått slappet mye av. Reist mye har jeg å ikke minst opplevd både oppturer og nedturer. Jeg tenkte å ta en liten oppsummering for dere hvordan ukene har vært. 

Palmesus
Jeg startet ferien med festival helg i Kristiansand. Jeg reiste bort med gode venner. Hele helgen gikk i ett sett med drikking, festing og lite søvn. Er det ikke sånn det er å være på festival? Det var alt i alt en kjempe kjekk helg. Det som toppa hele festivalen var det gode været og alle de fine menneskene jeg møtte. Jeg fikk også reist en liten tur innom dyreparken før galskapen tok plass på lørdagen. Det var så gøy!

Stavern
Jeg reiste rett fra Kristiansand til Stavern. Helgen etter skulle jeg nemlig på enda en festival. Den heter Stavernfestivalen. Hadde det kjempe gøy her også. Grunnen for jeg valgte å reise på en festival så kort tid etter var på grunn av mine to favoritt artister skulle spille. Post Malone og Wiz Khalifa !!! Lykkerus til 1000.
Mobilen min var ikke med nesten på denne festivalen så det ble ikke mye bra bilder dessverre. Hadde det utrolig gøy på denne festivalen også. Anbefales virkelig. 

Spania
Nå befinner jeg meg i Spania. Endelig føler jeg at ferien min har begynt. Jeg får slappe av, kose meg og ikke minst sole meg å bli brun! Bare det å være i syden er helt fantastisk spør du meg. Elsker atmosfæren og den følelsen man ikke kan få av å bare være hjemme med fint vær. Resten av oppholdet skal jeg sole meg, bade, shoppe og spise mye god mat! Virkelig lade opp alt til arbeid i neste uke. 
 

Mer innlegg kommer! 

Fortsatt god ferie alle sammen 

 

FERIE PÅ FULLTID

Hei!

Beklager veldig med lite oppdatert blogg om dagen. Det er fordi jeg er rundt og reiser og har mye å gjøre. Bloggen blir derfor ikke så mye prioritert…
Jeg kommer til å blogge selv om ferien er her, men ikke like mye. Vær ikke redd! Jeg kommer tilbake for fullt når ferien er over.

Ha en fin ferie alle sammen 😀