UKEN SOM GIKK #12

Ukens hår 
Denne uken har jeg hatt Ingrid i stolen. Hun har fått tilbake den nydelige brunfargen.
Jeg syns det er så gøy å jobbe med ulike brunfarger, spesielt med dette lange og fine håret. 
Jeg bruker farger i fra Wella.


Ukens låt
Jeg er så lei av musikken som går på topplista. Syns alt klinger i samme toner og takt. Denne uken gikk jeg tilbake på den gamle listen min å fikk denne favoritten på hjernen. 


Ukens bilde
Satt her om dagen og så tilbake på bildene som var på snap sin kamerarull. Håret mitt har vokst helt sykt siden 2017. Se så kort håret mitt var.
 

Ukens innkjøp
Hverdags produktene mine trengte på fyll. Jeg fikk bestilt meg disse favorittene for 250 kr på nettet. Liker at jeg ikke trenger å måtte betaler mer en det jeg må. Jeg må bare si. De øyenskyggene fra Revolution sitter som et skydd og er dødspene på!

Ukens høydepunkt
Jeg har fått 1 uke ferie neste måned å det gleder jeg meg utrolig mye til. Hvem sier nei til ferie? Ferie er noe man alltid kunne trengt. 
Kanskje jeg allerede har bestilt reise utenlands? Mer info kommer senere. 

Ukens nedtur
Ukens nedtur er for mye tanker og mye negativitet. Jeg føler meg ikke komfortabel med å dele mye av mitt privatliv enda, men når ikke alt er topp trenger man heller ikke late som. Håper på bedre uker i vente. Heyho, snart jul!

Ukens outfit
Jeg fikk tatt ett raskt bilde idag! Sjekk ut disse klærne da. Hehe, jeg har ikke vært noe dress up denne uken og følte heller ikke for å ta på noe for å se fin ut på bilder. Så outfiten denne uken er kosebuksa mi og favoritt høstjakken min. 
Bukse: GAP
Genser: Cubus
Sko: Reebook
Jakke: Hollister

Ukens gossip
Husker dere Jersey Shore favorittene Jwow og Roger?
Ryktene sier de skal skilles? Whaaaat? Hater kjærligeten. 

MINE TOPP 3 ELENI&CHRIS PRODUKTER DENNE MÅNEDEN

FACEMIST BY ELENI&CHIRS
Denne er virkelig et must have produkt i hverdagen min. Jeg jobber inne på et senter hverdag, og merker huden blir tørr og livløs. Jeg bruker denne fuktighetssprayen i ansiktet over sminken når jeg er på jobb for å få en god fuktighetsboost. Denne bruker jeg også etter rensing av huden for å få tilført ekstra fuktighet. Denne fungerer som en settingspray. Det gjør at du fint kan ha den over sminken din. Den lukter fantastisk og er så lett på huden. Elsker den!

SILVERSHAMPOO BY ELENI&CHRIS
Denne silvershampooen gjør vedlikehold av hårfargen min så utrolig lett. Jeg trenger ikke noe glossing eller korrigering for å holde håret mitt kaldt og fint. Denne gjør susen med å bare stå i 2 minutter. Etterlater seg minimalt av lilla/blå skjær. Samtidig som den gir meg en nydelig farge pleier den samtidig.

OIL BY ELENI&CHRIS
Denne oljen er helt magisk. Det er den beste håroljen jeg noen gang har prøvd! Håret blir silkemykt. Kjempefin til å bruke i tørt og vått hår. Føner du på den får du nesten frizz fritt hår. Den roer den ned utrolig mye av små hårene. Den tynger ikke noe og blir ikke fett uansett hvor mye jeg har i av den. Den lukter kjempegodt og pleier kjempebra. Den er verdens første og eneste multeolje. 

12 TING KVINNER MED FANTASTISK HÅR GJØR HVERDAG

Ser du etter en vei for å få det perfekte og fine håret? Les disse punktene som de med friskt og fint hår gjør. Kanskje du får hentet litt inspirasjon fra de?

♡ De unngår varme styling så mye som mulig
♡ De sover på silke
♡ De holder håret rent og pent
♡ De skipper ikke fuktighet til håret
♡ De er lojale med håret å bruker de rette produktene
♡ De spiser rett
♡ De tar vitaminer
♡ De beskytter håret i solen og for kulden
♡ De grer håret rett og forsiktig
♡ De klipper seg regelmessig
♡ De holder det kaldt i dusjen
♡ De vet riktig mengde med produkt å bruke, og hvor de skal bruke det
 

JEG MERKET MEG FOR LIVET IGJEN

Fridagen min i går ble igjen spontan. Jeg har lenge tenk på å ta en til tattoo, men har ikke hatt tid i det siste til å prioritere det. Jeg fikk for meg igår at jeg ville ha på dagen. Der jeg vanligvis har pleier å ta, hadde de ikke tid. Jeg endte opp i Sandnes og fikk tatt på samme dag! Det er ikke verst.Jeg endte opp på Iron Shield tattoo. De som jobber der har kjempebra rykte, så det gjorde meg trygg med å gå en annen plass.

Først gikk jeg å spise sushi med en god venn. Det var deilig!

Etterpå reiste jeg bort på timen klokken 5. Jeg ble så fornøyd !
Bokstaven har en betydning som jeg elsker. Alle mine tattooveringer betyr noe, noe som gjør det ekstra gøy å kunne se på dem. Elsker kunstverkene på kroppen min. 

Bokstaven M står for min bror ♥

TI GODE TIPS TIL DEG MED KRØLLER

Krøller er ikke bare en bestemt krøll. Vi har små eller store, myke eller sprø. Hår kvaliteten på et krøllette hår kan også variere veldig. 
Jeg kommer med noen tips til dere som har krøller. 

Hårkur
Bruk en hårkur som inneholder mye fuktighet. Krøllene dine former seg og holder seg fine jo mer fuktighet dem får.

Styling
Bruk produkter som gir fuktighet, hold og noe som definerer krøllen din. Klem det godt inn i håret og jobb godt med det.

Spray
Bruk gjerne en fuktighetsspray i håret i tørt hår å gre gjennom det. Da vil du endte opp med flotte krøller som gir en naturlig look.

Fletter
Flett håret når du skal sove. Det reduserer håret for mye frizz.

Sateng
Pytt til sateng putetrekk i sengen. Sateng er mykere å sove på enn bomull, og bomullsfibrene kan gjøre håret matt og brusete.

T-skjorte
Tørk håret med noe annet enn bomull. Det kan tørke ut håret og skape mer frizz.

Kam
Gre gjennom vått hår med en taggete kam som har små og tette tagger. Deretter klem i produkter. Da når de lufttørker blir dem nydelig.

Diffuser
Krøllene faller finest på plass når du lar dem luft tørke. Har du ikke tid til å vente på at håret skal bli helt tørt bruk en diffuser.

Vask
Bruk produkter som er for krøllette hår.

Børste
Ikke børst gjennom håret ditt uten noe fukt i. Da vil det stå ut i alle kanter. 

UKEN SOM GIKK #11

Ukens hår
Ukens hår ble garantert dette. Jeg er så forelsket i denne fargen. Den er bare helt nydelig.
Her har jeg lagt over to farger på et platina blondt hår og satt inn tape extensions. 

Ukens låt
Denne låta her. Sjekk den ut da!

Ukens bilde
Ukens bilder ble i fra daten med mamma. Vi var på Jordbærpikene. Elsker kylling og bacon salaten der. Anbefaler den på det sterkeste!
Bringebær drikken er absolutt til å anbefale også. De selger den hvor drikkene og brusen står.

Ukens innkjøp
Ukens innkjøp ble påfyll med to av mine favoritt produkter som er maskene og parfymen. I tillegg kjøpte jeg meg den kule buksa fra merke only. 
Jeg fikk også fikset neglene mine denne uken. Se så fine de ble!

Ukens høydepunkt
Jeg var i min første baby shower ever! Det var så utrolig gøy. Vi hadde arrangert en surprise shower for henne. Hun ble så glad. 

Ukens nedtur
Denne ukens nedtur har vært bloggingen. Jeg har virkelig ikke fått blogget mye. Jeg har lagt ut innlegg, men ikke så mye som jeg håpet på. Denne uken har vært den første uken tilbake på jobb etter ferien. Den har derfor vært ekstremt travel. Jeg har jobbet lange dager og har derfor ikke rukket å blogge. 

Ukens outfit
Må beklage meg her også. Ingen ukens outfit fra denne uken. 
Jeg legger ved et bilde fra en tidligere outfit som jeg elsker! Jakke fra Bikbok, Short fra Bikbok og sko fra Superga.

Ukens gossip
Iphone Xs og Xr! Er det mulig. Hvor mange mobiler skal det komme? Disse nye virker sykt spennende hvertfall
Video Xr her
Video Xs 
her

 

10 FAKTA OM MEG SOM FRISØR

Jeg er perfeksjonist 
Det å være perfeksjonist mener jeg er en utrolig bra egenskap. Det gjør at jeg bruker tid på konsultasjon for å forsikre meg om at jeg forstår kunden min. Jeg gjør arbeidet mitt grundig og ser jeg noe som kunne vært bedre eller noe som ikke gikk etter planen på peker jeg det og stiller alltid opp for å rette feilene. 

Jeg har blitt immun mot hår 
Når du går til frisøren og klipper deg så kjenner du de små hårene ganske godt. Gutter kan kjenne seg godt igjen her. Etter mange kunder og år som frisør kjenner jeg ikke hårene på samme måten. Det har blitt en vane og klør ikke lenger på samme måte.

Jeg elsker jobben min 
Altså. Jobben min er seriøst 80% av livet mitt. Jeg brenner virkelig for dette yrket. 

Jeg går 15-20.000 skritt hverdag inne på salongen 
Tenk det! I en salong på ca 70 kvadrat meter går jeg så mye. Sier litt om hvor mye vi står og er i aktivitet.

Jeg går alltid i svarte klær 
Nikita Hair sitt særpreg er at alle skal gå i svarte klær. Det er for vi skal sette kunden i fokus og for en mer profesjonell look.

Jeg gjør alt for at kundene mine skal bli fornøyd 
Jeg mener det virkelig. Kundene mine skal aldri føle seg misfornøyde eller at noe ikke ble helt som forventet uten og kunne si i fra. Jeg er opptatt av at kunden alltid skal bli fornøyd. Er det noe som ikke gikk etter planen på peker jeg det og stiller opp for å fikse opp i det. 

Jeg tar hull i ørene og nesen 
Yey! Dette er kjempegøy. Vi bruker å skyte dem gjennom slik at det er mindre vondt og prosessen går mye fortere

Jeg jobber hele tiden 
Jeg jobber når jeg har kunder. Ønsker noen time en dag jeg egentlig slutter tidlig stiller jeg opp for kunden etter ønsket time. Jeg er veldig fleksibel på det. 

Jeg er meg selv 
Jeg er profesjonell i jobben min, men samtidig er jeg meg selv.

Jeg er hele tiden oppdatert på det nyeste av teknikker og mote 
Hele tiden bruker jeg mye av min fritid til å lese meg opp om de nye trendene og moten som er i fokus. Jeg går ofte på kurs i sammenheng med jobben. Det gjør at jeg alltid er oppdatert på det nye. 


HVORDAN FÅ DET PERFEKTE HØSTHÅRET

Den frisyren som høsten blir mest preget av skal være tilfeldig og rufsete. Trikset med denne frisyren er at selv om du har brukt flere produkter for å skape den riktige frisyren skal det se ut som om du allikevel ikke har gjort noe med det.

Det er tre forskjellige måter og produkter du kan ha for å lage denne frisyren. Du velger det produktet som du syns er best eller som du har lett tilgjengelig. Jeg viser dere tre forskjellige eksempel.

♡ Saltvannsspray fra Wella ♡
Denne sprayen er helt magisk for akkurat denne type look som vi skal lage nå. Den passer i alle typer hår. 
Spray den i fuktig hår og føn lett over det. Ikke helt tørt, men slik at du får den gode holden og teksturen fra sprayen godt inn. 
Resultatet du får blir lett rufsete (beach hair), helt avslappet og tilfeldig.


♡ Tekstur spray fra Eleni&Chris ♡
Denne sprayen skal du også spraye i fuktig hår. Føn deretter håret helt tørt med en stor børste for å oppnå masse volum og en lett tekstur. 
Håret skal ende opp luftig og glatt.

♡ Stylingkrem fra Wella ♡
Denne kremen klemmer du jevnt i hele håret når det er fuktig. Tvinn så håret i litt stramt, og sett de opp med spenner. La håret lufttørke, og voilà!
Resultatet du står igjen med er svake bølger og en lett og naturlig bevegelse i håret.  

UKEN SOM GIKK #10

Ukens hår
Ukens hår går til min kjære mamma som fikk frisket opp lengdene med en mer brunfarge i hele lengdene. Hun hadde tidligere mørkt under og litt striper over. Denne gangen lysnet vi hele lengdene og la inn en litt mørkere bunn. Kjempefornøyd med denne fargen.

Ukens låt
Åh, denne låten er bare elsk. Elsker Zayn.

Ukens bilde
Ukens bilde ble fra ukens plomme jakt. De smakte kjempegodt. 

Ukens innkjøp
Litt av hvert har jeg klart og kjøpt meg denne uken. Klær var garantert det jeg fikk hamstret med meg mye av. Skal lage et eget innlegg om ukens innkjøp hvor jeg skal ta outfit bilder.

Ukens høydepunkt
Gjensyns glede med den kuleste jenta jeg vet om! Gleder meg allerede til neste besøk!

Ukens nedtur
Denne ukens nedtur ble at jeg ikke fikk reiset noe. Jeg elsker virkelig å reise og oppleve nye omgivelser. Jeg har hatt ferie denne uken så er så lei meg for at jeg ikke fikk gjennomført planen. Jeg får ta meg en lang helg snart. 

Ukens outfit

Sko: Reebok Veske: Chanel Skjørt: New Yorker Klokke: Cmyk Genser: Cubus Skjerf: Usikker

Ukens gossip
Skal vi danse skandalen! Hva syns dere om opptreden til Frank Løke?

VOKE MASTER HAIR EXTENSIONS

Jeg har vært og tatt kurs i Voke master hair extensions denne uken.
Dette håret er helt nytt. Lanseringen kommer 4 oktober. Dette håret overgår alt tape extensions jeg har prøvd og hørt om. 
Jeg er så stolt av å få være med i Eleni&Chris familien. Dette er vårt eget hair extensions. 

Hva er Voke Master hair extensions?
Dette er tape extensions med høy kvalitet som gir uendelige muligheter til å forandre en frisyre.
Håret er testet profesjonelt gjennom eksperter i salonger av frisører.

Kvalitet og varighet
– 100% ekte remy-hår
– Riktig behandling av håret varer det 4-6 måneder eller opptil 1 år.
– 15 bestselgende fargenyanser
– 50cm
– Indisk hår (tåler mye)
– Tape som er lett og fjerne men allikevel sitter utrolig godt

Hvem er extensions for?
– De som ønsker lengre hår 
– De som ønsker fyldigere hår
– De som ønsker å få en fargeendring uten å farge håret
– De som har ønsker å gå over fra clip-on til noe som er mer varig
– De som ønsker den mest skånsomme extensions typen

Jeg tilbyr nå denne behandlingen i salongen.
Dere er hjertelig velkommne til salongen for en gratis konsultasjon.

Dette er bilde av modellen min før og etter.
Hun fikk mye fyldigere hår og lysere hår uten å farge det. 
#vokehair #vokehairextensions