FRISYRENE SOM PASSER TIL BUNADEN

Endelig er vi kommet til Mai måned. Mai er en helt fantastisk måned spør du meg. Sommeren nærmer seg med stormskritt. Fridager, varmere vær, ulike feiringer osv.

Denne måneden innebærer også at man tenker litt ekstra på håret. Grunnet ulike sammenkomster som 17 mai, konfirmasjoner og selskaper. Nedfor har jeg en rekke ulike frisyrer. Om du har bunad eller ikke se her!

 

– Stine

JEG HAR NOE Å FORTELLE SIDEN SIST

I en travel hverdag med mye jobbing, kan det skje mye på kort tid. Jeg er ikke en rolig sjel som følger A4 livet. Jeg jobber alltid meg å strekke meg mot nye mål og nå nye grenser. Ingenting er umulig sier jeg til meg selv. I frisøryrket kan du alltid jobbe med å få et godt rykte blant medarbeidere og kunder. Jeg jobber stadig med å vise arbeidet mitt og yrkesstoltheten min jeg har for dette yrket. Det utgjør mange ekstra timer på jobb og at jeg må være innstilt på å gi ekstra service hele tiden.

Siden sist har det skjedd noen endringer for meg som frisør(juniorfrisør-lærling) på Nikita Hair. Jeg har nemlig vunnet den gjeveste prisen i hele Nikita Hair. Jeg vant årets medarbeider blant 1000 ansatte. Hvor gøy er ikke det? Når du jobber ekstra hardt for å nå dine egne mål deretter å bli sett og belønnet for godt arbeid. Det er en god følelse.

Dette må jeg få være stolt over!

Ikke nok med det fikk jeg tildelt en høyere stilling i salongen som jeg jobber i. Jeg har nemlig blitt assisterende dagligleder. Dette er virkelig stas og ikke minst et godt grunnlag til å jobbe enda hardere mot mine mål.

Når du virkelig brenner for yrket du gjør og hele tiden gjør en god jobb/innsats, resulterer det alltid med gode resultater. Har du et yrke du virkelig elsker, stå på! Ikke gi opp. Det vil lønne seg.

Jeg skriver ikke dette innlegge bare for å fortelle om min suksess, men også for å inspirere andre til å kunne gjøre det samme. Ikke nødvendig vis bare i frisøryrket, men i yrket du selv jobber i. Om du er lærling, ansatt, leder osv. Ingenting er umulig om du bestemmer deg for å gjøre det du selv ønsker.

– Stine, med et lite skryte innlegg.

Continue reading “JEG HAR NOE Å FORTELLE SIDEN SIST”