SVARER PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Heisann!
 

Her kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde. Utrolig gøy å se at det var mange spørsmål. Tusentakk til alle dere som viste interesse i å bli bedre kjent med meg. Dessverre for dere som håpet på video kommer det ikke denne gangen. Jeg har hatt det så utrolig travelt på jobb. Idag reiser jeg til Oslo på noe utrolig spennende. Derfor blir det ikke så mye tid til redigering av video. Hvilken jobb jeg skal gjøre i Oslo får dere vite til helgen. Jeg gleder meg utrolig mye!

Spørsmål

1. Hvor gammel er du? 
Jeg er 20 år gammel. 

2. Kan du skrive innlegg om hvilke produkter/metoder som er bra for å holde håret friskt og sunt?
Jeg har tidligere skrevet innlegg på bloggen om hvilke produkter som er bra for håret. Jeg kan gi dere noen tips som er veldig bra på å holde håret friskt i tillegg til mitt tidligere innlegg. Unngå hverdag å ha håret i dult eller hale. Dersom du ønsker å ha det bruke en bra strikk og varier hvor du har halen. Det er på grunn av hårene rundt ikke skal bli slitt ut på samme plass hver gang. Ha noen dager halen lav og noen dager høy. 

3. Kan du fortelle om jobben din?
Ja, absolutt! Jobben min går ut på å klippe, farge, sminke, style osv. Plassen jeg jobber på har et utrolig bra miljø. Vi er en gjeng med dyktige og vennlige frisører. Jeg reiser også litt i jobben min for å style. Dette er oppdrag jeg får på privaten ikke gjennom jobben min. Jobben min er utrolig krevende og tung. Hele tiden ha et godt humør å smile kan ofte bli slitsomt. Jeg står også mye på jobben min. Dette belaster føttene, ryggen og skuldrene mine utrolig masse. Det er derfor viktig at jeg holder meg i aktivitet å er flink med trening. Noen dager er verre enn andre men sånn har de fleste i alle yrker. Uten om det så elsker jeg jobben min. Kunne ikke tenkt meg noe annet!

4. Har du jobbet i oslo? Eller skal du jobbe der i fremtiden?
Jeg har ikke jobbet fast i Oslo, men jeg har hatt oppdrag i Oslo. Planen min er å jobbe der om noen år. Jeg vet ikke hvor lenge eller når men en gang må jeg prøve det. Idag så reiser jeg ned til Oslo for en jobb. Gleder meg utrolig masse til å dele det med dere.

5. Hvordan får man en fin hestehale uten å se skalla ut? Har du noen tips til hvordan håret ikke kan se så flatt ut?
Jeg har mange gode tips! Dette skal jeg lage en video på så dere får vente å se. Tips som jeg kan gi her å nå er mye tørr sjampo og tuppering. 

6. Hvordan holder man håret sunt over tid? 
Se spørsmål 2 og tidligere innlegg. 

7. Kan du lage video med dine beste enkle hårfrisyrer til hverdags?
Såklart! Det skal jeg få til så fort som mulig.

8. Jeg har hørt mye om Eleni&Chris, er dette et bra merke i forhold til andre produkter du har i salongen?
Jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om Eleni&Chris. Ja det er et utrolig bra merke i forhold til mange produkter. 

9. Hvorfor valgte du frisøryrket?
Det er mange grunner for jeg valgte frisøryrket. Jeg har alltid likt å holde på med hår. Hver gang jeg var med venner når jeg var liten endte det alltid opp med at jeg fikset dem på håret. Etter som jeg vokste opp gikk tanken litt bort. Jeg var veldig usikker å tenkte ikke så mye over utdanning. Det var først på VGS jeg begynte å virkelig tenke over det. Jeg er en kreativ og livlig person som elsker å jobbe med mennesker. Etter et halv år på studiespesialisering bestemte jeg meg for å droppe ut å starte på frisør skolen. Det er et av de beste valgene jeg har gjort! 

10. Har du fagbrev som frisør? Hvor lenge har du jobbet? Hvilken skole tok du for å bli frisør?
Jeg har noe som heter mini svennebrevet. I Nikita Hair vil de si at jeg jobber som frisør som er ferdig utlært uten fagbrev. Grunnen for at jeg ikke har fagbrevet er fordi jeg har en lengre læretid en den vanlige modulen. Jeg har hatt 4 måneder på skole og har 3 år og 8 mnd i lære. Totalt er utdanningen min 4 år. Den vanlige ganger er 2 år på skole og 2 år i lære. Jeg skal ta svennebrevet mitt i 2019. 
Jeg har jobbet i Nikita Hair siden Mai 2015. Skolen jeg tok for å bli frisør er Norsk – Frisørskole på Sandnes. Anbefaler den virkelig. 

11.Hvordan var din tid på ungdomsskolen?
Tiden min på ungdomsskolen var vel som de fleste sin tid. Vanskelig, utsatt for mobbing og mye usikkerheter. Årene gikk fort. Selv om det var mye som pågikk i tenårene hadde jeg mye gode minner fra de årene. 

12. Hvordan har din oppvekst vert i forhold til kroppspress, er dette noe du har kjent på selv?
Når jeg vokste opp var det ikke like mye fokus på dette med kroppspress som det er idag. Jeg har fordi om hatt mine komplekser. Siden jeg var liten har jeg alltid vært utrolig tynn. Jeg slet mye med å legge på meg og hadde det vanskelig med å få i meg mat. Dette var ikke noe jeg gjorde bevist eller tenkte over. Det var rett og slett bare sånn jeg var. Jeg husker i 7 klasse så begynte jeg å tenke over dette med kropp. Vi satt i klasserommet å guttene begynte å snakke. Det endte opp med et kallenavn på meg etter den ene dagen. Det var Stine Stankelbein. Etter det startet jeg å tenker over kropp. Jeg så på alle andre som begynte å få fine former. Jeg prøvde å spise mer, trene mer, men fordi om klarte jeg ikke legge på meg. I en alder av 15 år veide jeg 40 kg. Dette ble utfordring for meg etter som årene gikk på håndballen. Angrep var ingen problem for meg å klare men forsvar begynte å bli vanskeligere. Heldig vis 5 år etter har jeg begynt å bli mer fornøyd med meg selv. Ikke vet jeg hvorfor jeg alltid var så tynn, men tror det har mye med forbrenningen min. Dagen i dag kjenner jeg ekstremt mye på kroppspress. Jeg vet jeg ikke er noe stor men uten om det har jeg mine ting som jeg ikke er fornøyd med. 

13. Hvordan er du som person?
Jeg er hyper, snill, direkte og rettferdig.

14. Er du helt norsk?
Jeg er født i Norge. Min mor er helt norsk, men min far er ikke det. Han er halvt Russisk og halvt Gresk. Det vil si at jeg er en kvart av hver del og halvt Norsk.

15. Hvor mange språk kan du?
Norsk, Engelsk, Spansk og Russisk 

16. Har du mange søsken?
Jeg har en bror

17. Bruker du extensions?
Ja, noen ganger når jeg skal pynte meg.

18. Er du naturlig blond? Ser ikke sånn ut.
Nei, jeg er ikke naturlig blond. Jeg er utrolig mørk i hårfargen min. Den er mørke brun.

19. Kan du laga masse videoer ?
Ja, det skal jeg gjøre!

20. Hvorfor startet du blogg?
Jeg startet blogg for å kunne inspirere andre og ikke minst dele min kunnskap med dere. Jeg gjorde det jo også for jeg syns det så utrolig gøy ut. 

Dette var spørsmålene for denne gang. Har dere noen fler kommer det en til Q&A i fremtiden. 

Foto: Lene Thomsen

♥
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg