10 HÅRTIPS TIL MENN

Hei!

Nå har de siste innleggene vert mye for kvinner. Jeg tenkte idag at jeg skulle ha en innlegg til dere mannfolk. 
Jeg kommer med noen av de beste tipsene mine til hvordan dere skal behandle og style håret deres på best mulig måte. 

Bytt til matte produkter om du har tynt hår
For mange menn, tynner håret etter som årene går. Noen er også bare født med tynt hår. For å få det til å se tykkere og mer overkommelig, bruk en matte voks eller leire. Matteprodukter absorberer lys og gjør håret litt tykkere.

Vask håret
Bruk alltid shampoo som er for hårvask. Det vil rense håret ditt på den måten som det trenger. For å få en bedre kvalitet på håret før du bruker styling ha gjerne i balsam. Balsam lukker skjellaget og mykgjør håret. 

Bruk et pre-styling produkt
Som sant et ordtak på badet som det er i soverommet: Det handler ikke bare om den store finishen. Når det gjelder hår for å legge et grunnlag før du legger til paste, pomade eller voks. Føn gjerne på en volumspray for å få fylde og hold. Denne sprayen gjør også at du kan føne håret i retning dersom du har sveiver. 

Mindre er ofte mer
En av de største hår feilene menn gjør når det gjelder styling bruker for mye produkt. Litt kan gå langt, og hvis du bruker produkter sparsomt, vil du finne deg selv et mer naturlig utseende mens du unngår et tungt og fettete utseende

Slapp av
På samme måte som tennene dine bare er like gode som tannkjøttet, er håret ditt like bra som hodebunnen din. Regelmessig stress kan stramme hodebunnen og forårsake hår tynning. For å de-stresse og øke sirkulasjonen til hodebunnen, sørge for en sunn hårvekst, tenk på å få regelmessige, stimulerende hodemassasje.

Beskytt hår når du er i bassenget
Som en vanlig svømmer vet, kan klor spille kaos med hår. Klor kjemisk binder seg med proteinene i håret. Det gjør at håret blir tørt, sprøtt og kjedelig. For å minimere klorens virkninger, anbefaler jeg å fukte håret grundig med rent vann før du svømmer. Eller prøv å bruke en liten mengde balsam før du dykker inn.

Spray for å spille
Hvis du vil rampe opp det stylingproduktet du vanligvis bruker, skyv et sprut eller to av hårspray i håndflaten, gni sammen og ta i den ferdige tekstur. Dette legger litt mer hold og tekstur til din vanlige stil.”

Bære en kam
Det er alltid viktig for å få håret til å fønes eller legger i riktig vinkel at du ofte bruker en kam. 
 

Snakk det med en frisør
Hvis de ikke tar tid til å snakke med deg om hva du vil, så kom deg ut av stolen. Ta et par bilder på telefonen din om hva du liker, og hva du ikke liker. På den måten har du utgangspunkt for å jobbe fra. Du vil ha en frisør til å anbefale produkter og styling tips, så du vet hvordan du gjør hva han/hun gjør. Dette er en del av tjenesten. Spør også gjerne og tips til hva du passer og de nyeste trendene.

Pass munnen din. 
Tynt hår er et stadig økende problem. Spesielt når det kommer til stress, lengre arbeidstid og kanskje mindre fokus på et sunt og balansert kosthold. Anbefaler bedre vitamininntak, spesielt sink og vitamin C og D.Produkter
American Crew 3in1
Eleni&Chris Volum spray
Eleni&Chris Matte clay 
American Crew pomade
American Crew Forming cream
Wella Ocean Spritz

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg