6 hemmeligheter din frisør ønsker at du skal vite

Hei! 

Er det noe vi frisører ønsker at dere skal vite, så kan dere sjekke ut punktene nedenfor. 

1. Du trenger ikke vaske håret før du kommer til salongen.
Vi ønsker alltid å vaske håret ditt først, så du trenger ikke å vaske håret før du kommer. Det er alltid bedre å komme med skittent hår. Det gir oss en sjanse til å se håret ditt i sin naturlige tilstand. Vi ser mye forskjellig, så det er veldig sjelden for oss å tro at håret ditt er ekkelt. Det trenger ikke å være uvasket i flere uker, men en dag eller to er bra. 
 

2. Du trenger ikke å kjøpe matchende sjampo og balsam.
Det er godt å variere når det gjelder sjampo og balsam du trenger.  Alltid å gjøre det som er best for håret ditt. Håret ditt har forskjellige problemer, så forskjellige produkter er bra for håret. 

 

3. Du trenger ikke å snakke
Liker du å slappe av når du kommer til frisøren å nyte det uten å måtte snakke om alt forstår vi det. Vi skjønner om du er interessert i å snakke eller ikke. 

 

4. Det er greit å ta med et bilde, men være realistisk.
Å bringe et bilde kan være litt irriterende når du forventer å få det resultatet du ønsker. Hvert hår er annerledes. Det er ikke alltid like lett og kunne gjenskape akkurat det som er på bilde. Noen ganger blir det nesten likt, andre ganger kan det være vanskeligere. Uten om dette så er det alltid greit å dra frem bilde for da forstår begge parter akkurat hvordan du ønsker det.

 

5. Du trenger å vaske afro hår sjeldnere.
Afro hår trenger bare å vaskes en gang i uken. Dette gjør at håret kan renses uten å fjerne de naturlige oljene. Afro og andre hårtyper har det vanskelig med å beholde fuktighet å holde seg med fukt. En vaske en gang i uken bidrar til å holde opp fuktighetsnivået.

 

6. Det er GREIT å fortelle oss at du ikke liker det nye håret ditt.
Vi vil at du skal forlate salongen 100% glad og fornøyd. Vi vil helst at du skal gi beskjed der og da, så vi kan fikse det. Men hvis du ikke føler deg trygg nok, ring oss så snart du kommer hjem. Det er ikke farlig å si fra! Ikke la det være for lenge. Det er alltid noen som utnytter denne goden. Noen kan være frekke og trekke det ut mange uker for å få gratis behandling eller oppfriskning.

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Hvorfor kopierer du innleggene dine fra BuzzFeed? Stussa på språket ditt, og fant de nøyaktige innleggene du direkte har kopiert og oversatt fra engelsk. Vet du at det ikke er lov?

  2. Mari: det er ikke lov å kopiere innlegg. Jeg har verken kopiert språk eller tekst. Jeg har funnet inspirasjon om spørsmålene og utdypet til min egen erfaring og forståelse 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg