7 TING DU IKKE VISTE OM FRISØRER SOM DU BURDE FÅ KUNNSKAP OM.

Pris

Når du kommenterer at klippen koster altfor mye, så er et akkurat som om jeg skal gå på din arbeidsplass og si til din sjef at han over-betaler deg og burde funnet en som kan gjøre samme jobben for lavere lønn

Utdanning

Frisører har 4-årig utdannelse. Tarifflønnen for ferdig utdannet frisører er på 146kr i timen og maks tariff er 162kr.

Vi har høye provisjons grenser og ønsker man en god lønn må man virkelig jobbe for det.

Rabatt

Er du en av dem som ber om venne-rabatt hos din frisør er det akkurat som om jeg spør deg om å få litt av lønna di. Litt rart?

Betaling

Det beløpet som du betaler i kassen går ikke direkte inn på min lønnskonto

Yrkestittel

Frisør er ingen beskyttet tittel. Hvem som helst kan kalle seg frisør. Det skal mer til enn en saks i hånden og en hårklipper for å gjøre en til en frisør . Dette kan politikerne enkelt gjøre noe med men velge ikke å prioritere det.

Salonger

De fleste tror at vi kan ta den betalingen vi selv ønsker. Bare for andre salonger tar 200kr i klipp, hvorfor kan ikke vi det?

Sannheten her er at disse salongene som gjør det (tar ikke alle under en kam) har fått statlig støtte for å åpne en bedrift og velger enten å åpne en salong eller for eksempel en fast food sjappe. Dette er en ordning som de tjener pengene sine selv på en annen måte enn å være hjemme og motta støtte fra Nav. Bedre for Nav, kjipt for de som faktisk er utdannede frisører.

Press

Vi frisører er utsatt for et enormt høyt press hele dagen, både fra salongen, salg og kundens forventninger. Vårt mål er å yte den beste servicen og ha flest mulig kunder.

Tenk litt over før du snakker, alt har som regel en grunn.

6 kommentarer
  1. Bare tull alt du skriver her…. Alle firmaer tar mer betalt en arbeideren får i lønn og det er fordi forsikring koster, produkter koster og det skal faktisk tjenes litt. Det at folk får statlig støtte er det dommeste eg har hørt.

  2. Anonym: tror du har misforstått hvilke salonger jeg snakker om. Men noen salonger i oppstart fasen får det.
   Alt eg skrive her e ikkje tull! Hahah du e tulling

  3. Så gøy å lese bloggen din! Jeg er frisør selv og er så enig med det du skriver. Ikke tull noe av det som du skriver, den som kommenterte det har tydeligvis 0 peiling. Stå på! Du er best <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg